Probeer eens online bingo

Op Bingoduck kan je bingo spelen met je webcam aan. Het is een uniek bingoplatform, want hier kun je je medespelers echt zien. Doordat je de andere spelers kunt zien, krijg je echt het gevoel alsof je samen in een kamer bingo aan het spelen bent.Voordat je mee wilt doen aan een van de bingospellen op Bingoduck dien je een account aan te maken. Dit kan via de homepage van de site. Een account heb je binnen enkele minuten aangemaakt. Het enige dat je hoeft te doen is enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Na je registratie krijg je een link met je activatiecode per email. Door op deze link te klikken open je je account en kun je gaan spelen bij de Bingocams

Tal van bingospellen. Bingoduck biedt je tal van bingospellen. Zo kan je hier meedoen aan verschillende varianten van 90-ballen bingo. Dit spel kan je spelen in een van de vele bingorooms. Wanneer je even genoeg hebt van het bingo spelen en een andere game wilt spelen, dan ben je bij Bingoduc ook op de juiste plek. Je kunt hier ook verschillende casinospellen spelen, zoals Baccarat, Roulette en Blackjack. Of kies ervoor om een gokje te wagen met een van de slots of scratchgames.

Als je een vraag hebt, dan kan je deze per email stellen aan de helpdesk. Dit kan door op de button Help te klikken. Hier zie je per categorie een overzicht met de meest gestelde vragen. Het antwoord staat onder de vraag. Als je vraag er niet tussen staat dan kan je deze zelf stellen per email.

Pak gratis je 5 euro speelgeld en ontdek online bingo.